Debby Luppens


0640432863
mediumdebby@live.nl

Van 6 t/m 8 Maart komt Yanu Zsigo een Engelse sjamaan en heler in mijn praktijk

04-02-2015 07:54

foto gemaakt door Kiki Tao

 

Yanu is een hedendaagse sjamaan , Espiritista en moderne Folk Magician, met al zo’n 20 jaar ervaring in zijn vak.
Hij is een zeer vriendelijke en begripvolle man met veel levens ervaring, met de gave je onmiddellijk op je gemak te stellen op het moment dat je hem ziet.
Zijn consulten zijn indrukwekkend, persoonlijk, diepgaand en divers omdat hij verscheidene disciplines van over de hele wereld tot de zijne heeft gemaakt.
Hij put dus zogezegd uit verschillende rugzakjes naar gelang wat er voor jou nodig is.
Daarom is geen één consult hetzelfde en altijd precies passend bij jou en je spirituele ontwikkeling, altijd strevend naar de vooruitgang daarvan.
Met behulp van jouw eigen voorouders, gidsen en andere bondgenoten, behandelt hij kwalen/ ziekte en andere problemen etc.
In contact met hem, kunnen zij helpen met het herstellen van je emotionele, spirituele en lichamelijk balans, wat resulteert in het verdwijnen van je kwaal of probleem.
(niemand weet immers beter wat jij nodig hebt om je balans te herstelen om je verder te helpen met je spirituele ontwikkeling, dan je gidsen en je voorouders).
Ook als sjamaan is hij in staat te reizen tussen de drie werelden, wat hem in staat stelt een voor jou persoonlijk en passende remedie aan te bieden, hetzij met kruiden, spirituele reiniging en zelfs dmv het oplossen van trauma’s uit dit of een vorig leven.
Hij gebruikt zijn verschillende vaardigheden niet alleen om je uit te lijnen met jouw persoonlijk lot en zielendoel, maar ook om bijvoorbeeld verandering aan te brengen in je externe omgeving, wat leidt tot een harmonieuze(re) en gebalanceerde staat, en het vol aanwezig zijn in de wereld en in het hier en nu. (ook wel presence genoemd)
Hij heeft veel gereisd, getraind en gewerkt met Sjamanen, Magiërs , Espiritistas en Healers van over de hele wereld.
Zijn consultas omvatten , soul retrieval (ziels delen ophalen) , vorig leven regressie , tarot lezen , donkere bundel genezing (Donkere bundel geneeskunde is een unieke techniek die de macht en de invloed van negatieve patronen af/doorbreekt) geneeskunde , zuiveringen en zuiverings Ceremonies.

Op vrijdag 6 maart geeft hij de workshop "How to petition the saints" en op Zaterdag 7 maart heeft hij tijd voor 4 consulten vanaf 11.30 tot 15.30, als je dit wilt, kun je hiervoor bij mij een afspraak maken. Op zondag 8 maart is er een workshop Misa Espiritual met Don Azito en Yanu.
Bij een bedrag hoger dan €17.50 graag €20,00 aanbetalen hiervoor.
Het geld mag je overmaken op de rekening van stichting Aegerion: NL 29 INGB 0006 5053 85