Debby Luppens


0640432863
mediumdebby@live.nl

Worshops oude magie

11-12-2012 17:45

Worshops oude magie


Kennismaken met de oude magie, de leef- en werkwijze van de oude “heksen”, “dorans”, maar ook het sjamanisme, de Druïden, Kelten en Germaanse wijsheden. In iedere cultuur en geschiedenis vind je de oude leer van de magie terug.

Tijdens deze workshop raken wij een stukje van de basiskennis over en gaan we met u praktisch aan de slag met diverse aspecten van de oude magie. Hierbij kunt u denken aan het werken met energie (Magie is geprogrammeerde energie), een transreis, divanie, (voorspellen en lezen van de pendel, de runen, de tarot, glazenbol en de elementen) en diverse leuke oefeningen. Ook krijgt u uitleg over de rituelen en ritueel-attributen in samenhang met de natuur.

Het werken met magie kent krachtvelden, waar wij zeer secuur mee dienen om te gaan en alleen ten goede richten. Deze workshop is gericht op het kennismaken met magie en bewustwording, maar ook gezellig en hier en daar met een knipoog. Uiteraard wordt er ook aandacht besteed aan de ethische zijde en verantwoording, die magie met zich mee brengt. Want wat is wit en wat is zwart en bestaat het?

Na deze workshop kunt u doorstromen naar de opleiding Basis Oude Magie.

Wilt u deze workshop bij u thuis bijvoorbeeld met een paar vrienden of vriendinnen volgen, neem dan gerust contact op. Ook bieden wij deze workshop op locatie voor 1 dag. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

De kosten voor deze tweedaagse workshop inclusief een kleine lunch, koffie, thee en lesmateriaal bedragen 170,- Euro. De aanbetaling bedraagt 70,- Euro bij inschrijving. Het restantbedrag dient voor aanvang van de workshop op de rekening van het MediumCollege te zijn bijgeschreven.

Locatie Wormerveer

Docent: Debby Luppens

Lestijd: 10.00-17.00 uur

Data: vrijdag 4 en zaterdag 5 januari 2013