Over mij

 

Hallo, mijn naam is Debby.
Ik heb de opleiding mediumschap, de specialisatie paragnost en de leraren opleiding gevolgd bij het Mediumcollege te Ermeloo, gegeven door de briljante Marissa Bottenheft
 

Meteen tijdens de opleiding mediumschap ben ik begonnen met buiten de lessen om contact te maken met overledenen, voor mensen in mijn omgeving die dat leuk vonden. 

Ik wilde oefenen, oefenen en nog eens oefenen, ik vond het zo geweldig om te doen en wist meteen, dit is het, hier ben ik voor geboren! 

In mijn jeugd en ook de rest van mijn leven had ik ervaringen die ik zelf niet kon plaatsen.

Ik voelde bijvoorbeeld dat mijn oma er was en ik had hele gesprekken met haar over mijn leven.

Ook voelde ik de stemmingen van mensen heel goed aan en hoorde soms hun gedachten in mijn hoofd.

Of ik kreeg een soort van uitdraai in mijn hoofd van hoe iemand in elkaar zat, hoe hij of zij zich gedroeg en waarom.

Maar ook als ik gebouwen inliep wist ik wat daar gebeurd was en voelde ik de aanwezigheid van de overleden personen die daar gewoond of gewerkt hadden.

 

Ik was graag alleen en had niet veel vriendinnen maar ik had gelukkig wel een hele innige band met de vriendinnen die ik wel had. 

Ik kon absoluut niet tegen grote groepen mensen en ook aan verjaardagen had ik een hekel.

Met zoveel mensen om me heen voelde ik me niet fijn.

Op mijn vijftiende ben ik aangereden door een auto, ik werd geschept op het zebrapad en kwam negentien meter verder neer, veertig centimeter met mijn hoofd van een stoeprand af, een geluk bij een ongeluk was dat. 

Ik ben van straat geschept en ze dachten dat ik nooit meer zou kunnen lopen.

Na 12 uur zonder verdoving te hebben doorgebracht omdat ze die niet durfde te geven omdat ik anders in een coma zou kunnen raken heb ik twee dagen op de intensive care gelegen.

Ik kan me er vanaf het moment dat ik de deur uit liep tot 5 dagen daarna, niets meer van herinneren.

Ik had een flinke jaap in mijn schedel, een snee zo diep tot op het vlies van mijn bot.

Ik had een flinke hersenschudding en alles in mijn knieën was verwoest. 

Na de vier uur durende operatie heb ik twee maanden van mijn enkels tot aan de bovenkant van mijn dijen in het gips gelegen op bed, ik kon niet lopen.

Gelukkig heb ik wel gewoon mijn school af kunnen maken, vrienden, leraren en vriendinnen kwamen me elke dag bezoeken en namen dan huiswerk voor me mee.

Ik heb drie jaar intensieve revalidatie gehad en moest weer opnieuw leren lopen en fietsen.

Ik heb ontzettend veel pijn gehad doordat al mijn kniebanden, spieren en pezen afgebroken waren en na de periode gips, weer opgerekt moesten worden, 

het was geen pretje dat kan ik je wel vertellen.

Zeker niet voor iemand die hoog gevoelig is.

 

Tijdens de opleiding Mediumschap bij het Mediumcollege leerde ik dat ik niet de enige was met zulke ervaringen. 

Door de theorie en oefeningen die Marisse Bottenheft ons gaf, die allemaal gebaseerd zijn op haar eigen ervaring met het mediumvak, vielen er zoveel dingen op zijn plaats. 

Ik kon mijn ervaringen nu een naam geven, het ene was psychic het andere mental, weer andere dingen hadden te maken met mijn paragnosten talent, het was zo heerlijk om dit allemaal te begrijpen. 

Ik was helemaal niet zwak of hysterisch en zelfs niet gek.

Ik was geboren met een talent en dat talent was het mediumschap.

Nu werd iets waarvan ik altijd dacht dat het een zwakte was, mijn grootste kracht!

Het contact maken met dierbare overleden personen en het contact met de zielen wereld is voor mij elke keer weer, zo ontzettend mooi, ontroerend en bijzonder. 

Ik voel me vereert dat ik een brug mag zijn tussen onze aardse wereld en de zielen wereld.

Alles heeft een betekenis gekregen door mijn opleiding in het mediumvak. 

Ik weet nu dat al de dingen die ik heb meegemaakt in mijn leven hoe naar ze ook zijn geweest me hebben voorbereid op het mediumschap. 

Mijn ervaringen zijn mijn referentie kader, ze helpen me om vele mensen en zielen te begrijpen, Ik ben er niet verdrietig meer om.

De zielen wereld staat te springen om mediums, sommige zielen moeten jaren en jaren wachten totdat ze een medium hebben gevonden die hetzelfde hebben meegemaakt als zij en daarom hun leven het beste kan begrijpen en dus verwoorden. 

Dit wetende maakt het voor mij ook zo belangrijk om mijn ervaring te delen en mijn kennis over te dragen om anderen te helpen ook hun mediumschap te ontwikkelen.

Als autodidact heb ik mezelf onderwezen in de oude magie en dit heeft mijn visie op het leven en de ongelofelijke mogelijkheden van de menselijke geest enorm verbreed.

Van origine werk ik als kunstenaar en de leer der oude magie en het mediumschap is hier prachtig mee te combineren.

 

Het mediumschap is het mooiste beroep van de wereld en ik ben elke dag dankbaar dat ik dit mag doen!